- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy (nesolené) | 40 |
Grana Padano 32% | 100 |
Květák | 800 |
Bramborová kaše (s máslem, solená) | 800 |
Olej řepkový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6977 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 157,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1744 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 39.3, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Bramborovou kaši rozprostřeme do zapékací formy vymazané a vysypané mletými vlašskými ořechy, lehce povařený květák rozebraný na růžičky poskládáme na bramborovou kaši a zasypeme sýrem, zapečeme v troubě do lehce růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.