TOPlist


Květák zapečený s bramborovou kaší

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vlašské ořechy (nesolené)40
Grana Padano 32%100
Květák800
Bramborová kaše (s máslem, solená)800
Olej řepkový10

Energetická hodnota celkem: 6977 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 157 SAFA (g): 27 Cukry (g): 49 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1744 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 39.3 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 8.3 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Bramborovou kaši rozprostřeme do zapékací formy vymazané a vysypané mletými vlašskými ořechy, lehce povařený květák rozebraný na růžičky poskládáme na bramborovou kaši a zasypeme sýrem, zapečeme v troubě do lehce růžova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma