- Autor: eva.podvolecka
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 250 |
Víno červené | 400 |
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 158 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 502 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 502 |
Mrkev | 328 |
Celer řapíkatý | 134 |
Celer bulva | 326 |
Česnek | 20 |
Sůl | 25 |
Olej olivový | 59 |
Cibule | 262 |
rajčatový protlak GIANA vetší | 138 |
rajčatový protlak Giana malý | 68 |
Energetická hodnota celkem: 18109 kJ
Bílkoviny (g): 220,
Tuky (g): 301,
Sacharidy (g): 175,
SAFA (g): 108,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 31
Energetická hodnota na 1 porci: 1811 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 30.1, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 3.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.