TOPlist


Perník

  • Uživatelský recept
  • Autor: janastro
  • Porce: 30.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový150
Mléko polotučné (1,5 % tuku)500
Vejce celé (syrové)155
Skořice5
Kakao Holandské (v suchém stavu)5
Džem průměr120
Soda3
Kypřící prášek do pečiva12
Cukr bílý (řepný, třtinový)180
Mouka pšeničná hladká200
Mouka špaldová celozrnná200

Energetická hodnota celkem: 17696 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 179, Sacharidy (g): 561 SAFA (g): 23 Cukry (g): 274 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 590 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 18.7 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 9.1 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma