- Autor: dfrous
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 165 |
Hořčice dijonská | 10 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Avokádo | 140 |
Sůl | 2 |
Energetická hodnota celkem: 2770 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.