TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí maso se zeleninovým pyré a rýží

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, sůl, bylinky dle chuti

Energetická hodnota celkem: 8867 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 230, SAFA (g): 17, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2217 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso mírně osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a krátce zprudka opečeme na pánvi na oleji ze všech stran. Podlejeme cca 200 ml vody a dáme do trouby. Na cibulce orestujeme pokrájenou mrkev a celer a necháme dusit, dokud nezměknou. Pak zeleninovou směs rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka, průběžné přidáváme vodu, dokud nemá pyré preferovanou konzistenci (nakonec můžeme přidat i výpek z hotového masa). Podáváme s rýží. Hmotnost hotového pokrmu: 2240 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři