- Autor: Tereza Rog.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00

Ingredience
Energetická hodnota celkem: 8250 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 319,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 181,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 26.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 15.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Nejprve s připravýme piškotový korpus, do kterého přidáme kakao. Žloutky si vyšleháme (stačí ručně) s cukrem a třemi lžícemi horké vody, přidáme mouku, kypřící prášek a kakao. Pak vmícháme sníh z bílků. Upečeme (15 min. na 180 st.) a necháme vychladnout. Na krém si uvaříme vanilkový pudink dle návodu, ještě zatepla do něj vmícháme polotučný tvaroh. Vychladlý korups můžeme podélně rozpůlit a částí krému promazat, nebo můžeme dát celou dávku krému navrch dortíku. Pak už jen poklademe ovocem. Hmotnost celého dortu: 1350 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.