TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Piškotový tvarohovo-pudinkový dortík

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8250 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 319, SAFA (g): 17, Cukry (g): 181, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 26.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 15.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Nejprve s připravýme piškotový korpus, do kterého přidáme kakao. Žloutky si vyšleháme (stačí ručně) s cukrem a třemi lžícemi horké vody, přidáme mouku, kypřící prášek a kakao. Pak vmícháme sníh z bílků. Upečeme (15 min. na 180 st.) a necháme vychladnout. Na krém si uvaříme vanilkový pudink dle návodu, ještě zatepla do něj vmícháme polotučný tvaroh. Vychladlý korups můžeme podélně rozpůlit a částí krému promazat, nebo můžeme dát celou dávku krému navrch dortíku. Pak už jen poklademe ovocem. Hmotnost celého dortu: 1350 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři