- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Ostružiny | 50 |
| Můj Skyr Milko bílý | 100 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Olej řepkový | 3 |
| Chléb toastový celozrnný průměr | 50 |
| Jahody | 50 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1374 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vajíčko rozklepneme a rozšleháme, ochutíme skořicí nebo vanilkou. Toustový chléb obalíme ve vajíčku a opečeme z obou stran na pánvi na kapce oleje. Hotové tousty podáváme se skyrem, řeckým jogurtem nebo tvarohem a libovolným ovocem. Před servírováním lze posypat oříšky nebo přidat trochu ořechového másla (počítejte potom ale s vyšší energetickou hodnotou). Pokud vyžadujete sladší chuť, pokapejte čekankovým sirupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






