- Autor: ilokaf
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 160 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Hera | 120 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Jablko | 550 |
Energetická hodnota celkem: 14242 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 472,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 229,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 712 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 23.6, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.