- Autor: ivana.voboril
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr vanilkový | 20 |
Kypřící prášek do pečiva | 7 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Jihočeské máslo 82% | 90 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Mouka pšeničná polohrubá | 180 |
Energetická hodnota celkem: 9032 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 279,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 148,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 531 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 16.4, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.