- Autor: ivana.voboril
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 1120 |
Hlíva ústřičná | 70 |
Paprika červená | 50 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Klobása ostravská | 30 |
Slanina anglická | 40 |
Olej řepkový | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 16 |
Hovězí vývar (čistý) | 300 |
Dochucovadla:
Sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 9475 kJ
Bílkoviny (g): 296,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1579 kJ
Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.