- Autor: Hanka Malkova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zázvor | 15 |
Rajský protlak | 60 |
Olej řepkový | 15 |
Mrkev | 130 |
Játra vepřová (syrová) | 330 |
Hlíva ústřičná | 120 |
Dýně Hokaido | 550 |
Česnek | 12 |
Cibule | 150 |
Brambory (syrové) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5677 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 181,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
hmotnost hotového pokrmu 2140 g, na 100 g 270 kJ
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.