- Autor: kebca
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šumavský Eidam 30% | 200 |
Zeleninová směs pod svíčkovou mražená | 450 |
Filé z tresky (mražené) | 400 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Ovesné vločky jemné s vlákninou Emco | 100 |
Strouhanka průměr | 40 |
Dochucovadla:
kmín, majoránka, trošku soli a pepř
Energetická hodnota celkem: 7043 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 440 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvařenou zeleninu rozmixovat, filé z tresky syrové rozmixovat, a sýr nastrouhat na jemném struhadle. Pak přidat vejce, a zamíchat. Dle potřeby zahustit drcenýma vločkama, nebo strouhankou, přidat dochucovadla a tvořit karbanátky a obalit ve strouhance a usmažit s malým množstvím oleje, nebo zda máte dobrou pánev, tak na sucho a pak dát do trouby dodělat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.