- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže vařená (nesolená) | 100 | 
| Olej řepkový | 5 | 
| Rajčata | 350 | 
| Cibulka jarní | 45 | 
| Cuketa | 150 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř,mleté feferonky
Energetická hodnota celkem: 1244 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 36, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 24,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 14,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Na oleji zarestujeme všechnu zeleninu,kterou nakrájíme na menší kousky, mírně podlejeme a přidáme na malé kousky nakrájené uvařené kuřecí maso,přidáme sůl,pepř a mleté feferonky dle chuti.Necháme vydusit a podáváme na topince nebo jako hlavní jídlo s vařenými bramborami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









