TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát "Rychloutopenci"

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

chilli, sůl, pepř, paprika

Energetická hodnota celkem: 9566 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 189, Sacharidy (g): 68, SAFA (g): 71, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 17

Energetická hodnota na 1 porci: 1196 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 2.1

Postup přípravy

Salám a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do polovice), zalijeme teplým nálevem, doplníme zbylou uzeninu s cibulí, utlačíme lžící, dolijeme zbytkem nálevu a sklenici uzavřeme. Po vychladnutí možnokonzumovat, ale lepší je za 2-4 dny. Nálev: 4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcestru, 4 lžíce kečupu, 48 lžoc vody, 1/2 lžičky chilli, sůl, pepř, paprika. Vaříme za stálého míchání na mírném ohni dokud nevzikne hladká hmota.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 04. 2021 11:28
Tak trochu to připomíná ševcovský mls. Koupím buřtíky a vyzkouším na rodině hned o víkendu :-)

Naši partneři