- Autor: jarak
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Okurky sterilované průměr | 35 | 
| Sardelová pasta | 12 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 12 | 
| Cibule | 20 | 
| Tuňák v oleji (po odkapání) | 50 | 
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 | 
| Avokádo | 106 | 
Energetická hodnota celkem: 2081 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 28, 
                                                        Tuky (g): 38, 
                                                        Sacharidy (g): 9,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Rozmixovat avokádo, lehce pokapat citronovou šťávou.Žloutky ze dvou natvrdo uvařených vajec rozmačkat vidličkou a vmichat do avokáda,přidat najemno nastrouhanou sterilovanou okurku ,nakrajenou cibuli,nastrouhané bílky a okapaného tuňáka.Dochutit lžičkou sardelové pasty a horčice, solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









