TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí řízek s vařeným bramborem

Zpět
  • Autor: Terrad
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1597 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kuřecí prsa osolíme, opepříme, obalíme klasicky v trojobale, dáme na pekáček s pečícím papírem a na každou porci dáme kousek másla. Pečeme asi při 200°C v horkovzdušné troubě a během pečení maso obrátíme. Brambory klasicky uvaříme. Podáváme například s okurkou.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 06. 2012 21:07
Jasně, to musí mít míň tuku než klasický řízek. Vyzkouším to, uvidíme.
06. 06. 2012 20:46
Já myslím, že jo. I kdybych ho usmažila na stejném množství oleje, což je nereálný :-), tak to stejně vychází víc.
06. 06. 2012 20:26
myslíte, že to má míň tuku než smažené?
06. 06. 2012 19:36
To vypadá dobře
06. 06. 2012 19:19
Tak přesný název je Křupavé nugetky česnekovo-bylinkové a k tomu je směs na dip.
06. 06. 2012 19:15
To neznám, ale mrknu na to :-).
06. 06. 2012 19:10
Dostali jsme od kamarádky, co dělá promo akce od Maggi Křupavé řízky z trouby.......je to taková směs na obalení masa a taky se to peče v troubě a je to dobrý :-))
06. 06. 2012 19:08
Určitě to zkus, jsou výborný :-). Já si ho dala i k večeři.
06. 06. 2012 19:05
To musím vyzkoušet. Smažení jsem už dávno zavrhla, ale toto vypadá zajínmavě.

Naši partneři