- Autor: Katerinafitlova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 150 |
Mouka pšeničná polohrubá | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Kypřící prášek do pečiva | 13 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Jablko | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 11300 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 538,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 312,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 942 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.