TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Baskické fazole

Zpět
  • Autor: talis
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 500
Fazolky500
Cibule150
Slanina anglická100
Česnek15

Dochucovadla:

súl,pepř

Energetická hodnota celkem: 3030 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 15, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 758 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Do hrnce se silným dnem ,vložíme na kostičky nakrájenou slaninu ,drobně nakrájenou cibulku a vše necháme podusit. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme , opepříme. Nasypeme fazolové lusky a pokrájený česnek, zalijeme vodou ,přikryjeme a necháme na mírném ohni vařit .Když se voda vy vaří a zůstane výborná šťáva je hotovo.Příloha chléb

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři