- Autor: Katerinafitlova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rozinky | 20 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 20 |
Med | 120 |
jogurt bílý BONI 3,7 | 220 |
Olej olivový | 10 |
Jedlá soda | 10 |
Vločky ovesné | 400 |
Jablko | 350 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Energetická hodnota celkem: 11220 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 405,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 158,
Vláknina (g): 62,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 701 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.