TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapečné mleté maso se zeleninou a bramborami

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

gyros směs koření, tymián, sůl

Energetická hodnota celkem: 11982 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 172, Sacharidy (g): 149, SAFA (g): 82, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1997 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 28.7, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 13.7, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku, česnek a mleté maso. Ochutíme gyrosem a čerstvým tymiánem. Růžičkovou kapustu povaříme 7 minut ve slané vodě. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cuketu nakrájíme na větší kusy.Vše promícháme v pekáči, posypeme parmazánem či jiným sýrem a zapékáme při 200 C cca 30 minut. 1 porce = 385 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři