- Autor: vavrova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory pozdní | 100 |
Olej slunečnicový | 22 |
Česnek | 1 |
Cibule | 30 |
Slanina anglická | 12.5 |
Paprika sterilovaná | 50 |
Treska (syrová) | 150 |
Dochucovadla:
1 kl sladké pepriky, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1981 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Osušené porce ryby osolíme, opepříme a na poovině tuku z obou stran opečeme asi po 5 minutách, Na druhé polovině tuku orestujeme anglickou slaninu, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a nasekaný česnek, krátce osmahneme a zaprášíme sladkou paprikou. Směs podle potřeby podlijeme vodou, přidáme kapii a asi 2 min.podusíme.Potom směsí polijeme porce ryby a prohřejeme. Podáváme s různě upravenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.