TOPlist
Sledujte nás:

Treska po cikánsku 100/228

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

1 kl sladké pepriky, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1981 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Osušené porce ryby osolíme, opepříme a na poovině tuku z obou stran opečeme asi po 5 minutách, Na druhé polovině tuku orestujeme anglickou slaninu, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a nasekaný česnek, krátce osmahneme a zaprášíme sladkou paprikou. Směs podle potřeby podlijeme vodou, přidáme kapii a asi 2 min.podusíme.Potom směsí polijeme porce ryby a prohřejeme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři