- Autor: jarkaoc
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 15 |
Olej řepkový | 30 |
Hrášek mražený | 100 |
Hovězí vývar (čistý) | 600 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Cibule | 100 |
Celer bulva | 80 |
Petržel - kořen | 80 |
Mrkev | 80 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 450 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 13716 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 141,
Sacharidy (g): 360,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2286 kJ
Bílkoviny (g): 20.7, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.