- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé v rajské omáčce | 180 |
Cibule | 30 |
Olej řepkový | 10 |
Paprika žlutá | 100 |
Rajčata | 50 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 30 |
Hellmann´s Kečup jemný | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika sladká i pálivá
Energetická hodnota celkem: 1505 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Osmahnu cibuli na lžice oleje, přidám papriku a rajčata na kostičky a trochu pálivé, mleté vařené hovězí z polévky, zamíchat, podusit, přidat fazole z konzervy okapané, přip. lžíci kečupu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.