- Autor: sirotkova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Topinambury | 100 |
Brambory rané | 100 |
Dýně | 400 |
Smetana na vaření 12% | 100 |
Dochucovadla:
Bujon
Energetická hodnota celkem: 1630 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dyne Hokkaidó, bataty, brambory se rozvádí, rozmixuji a přidá se smetana
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.