- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Houby sušené průměr | 10 |
Česnek | 9 |
Petržel - kořen | 20 |
Mrkev | 117 |
Kedlubna | 147 |
Pór | 64 |
Celer řapíkatý | 77 |
Kapusta hlávková | 47 |
Cibule | 117 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Brambory rané | 160 |
Dochucovadla:
majoránka
Energetická hodnota celkem: 2510 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme ostatní ingredience a uvaříme do měkka. Přidáme vejce, rozmícháme a povaříme ještě několik minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.