- Autor: Zilla
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 400 |
Celer bulva | 200 |
Mrkev | 250 |
Cibulka jarní | 150 |
Cibule | 100 |
Máslo čerstvé | 12 |
Energetická hodnota celkem: 1702 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Orestujeme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu, chvilku restujeme a pak zalijeme bujónem. Nakonec přidáme nakrájenou jarní cibulku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.