TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špaldové kernotto se zeleninou

Zpět
  • Autor: oblonska
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kurkuma, sojovka, worchester

Energetická hodnota celkem: 1213 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 5, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 404 kJ

Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaříme špaldu, červenou čočku. Na oleji zpěníme cibuli, česnek a přidáme brokolici, mrkev, pórek, zelí hlávkové ,nastrouhaný zázvor. /mrkev, případně broklici můžeme připravit jen v páře/. Opékáme a nakonec přidáme worchester, kurkumu, sojovku, sůl. Vše smícháme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři