TOPlist


Carpacio z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa200
Rukola30
Olej olivový10
Kapary5
Parmezán 25%20

Energetická hodnota celkem: 1145 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Řepu, kterou kupuji již uvařenou, nakrájím na tenké plátky, opepřím, přidám ochcený olivový olej a trochu nálevu z kaparů, ozdobím rukolou, přidám kapary a parmazán.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

18. 01. 2017 19:56

ilona Divisova

supr ,velice dobré

18. 01. 2017 12:47

Lenna1

Lze udělat i ze syrové řepy a je to také výborné. Jen se nechá odležet v oleji třeba půl hodinky a plátky musí být opravdu tenké. Červená řepa je můj favorit :-).

05. 04. 2014 10:19

linda48

Nejraději mám klasický recept na řepu, ale mám ráda i rukolu a kapary, tak to vyzkouším.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma