- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Majonéza light | 50 |
Cibulka jarní | 50 |
Malva hořčice plnotučná | 20 |
Basic bílý jogurt | 80 |
Jihočeský tvaroh odtučněný | 200 |
Bílek (syrový) | 70 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Energetická hodnota celkem: 3042 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 761 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vejce Uvaříme natvrdo a vychladime. oloupeme, rozpulime, vyjmeme žloutky. Jen 4 žloutky rozmixujume se 150 g tvarohu, lžíci jogurtu, lžičkou hořčice. Přidáme nasekanou pazitku a jarní cibulku, osolíme a naplníme směsí bilkove pulky. podáváme se salátem z ledového a z polnicku s citr. zálivkou a tmavým pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.