- Autor: jiripagac
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 400 |
Kapusta hlávková | 500 |
Vepřová plec (syrová) | 900 |
Klobása ostravská | 250 |
Cibule | 90 |
Uzený bok | 50 |
Rajský protlak | 40 |
Olej řepkový | 6 |
Víno červené | 300 |
Energetická hodnota celkem: 11400 kJ
Bílkoviny (g): 236,
Tuky (g): 145,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1267 kJ
Bílkoviny (g): 26.2, Tuky (g): 16.1, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.