- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Salát římský | 300 |
| Rajčata | 200 |
| Cibule | 100 |
| Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
| Olej olivový | 40 |
| Citronová šťáva | 30 |
| Dressing Balsamico (Spak) | 6 |
Energetická hodnota celkem: 3136 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1568 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






