TOPlist


Bramborový salát s tuňákem a fazolemi

  • Uživatelský recept
  • Autor: ipajeros
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené (nesolené)100
Tuňák v oleji (po odkapání)60
Olej olivový10
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Fazolové lusky mražené60
Basic Zakysaná smetana 12%8
Ocet Balsamico4
Hořčice dijonská5
Olivy černé15

Energetická hodnota celkem: 1774 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 6 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Uvařím brambory ve slupce, oloupu a nakrájím na plátky, fazolové lusky vhodím do vroucí vody a vařím max 5 min, scezené přidám k bramborám .Připravím si dresink z oleje, octa, smetany a hořčice, promíchám s brambory a lusky, přidám tuňáka, promíchám a navrch naskládám rozpůlené olivy a vajíčko

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma