TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karfiol na mozoček

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, čierne korenie, petržlenová vňať

Energetická hodnota celkem: 2265 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 9, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Do vriacej vody dáme 1 lyžičku vegety a dáme obvariť karfiol cca 15 minút. Na oleji osmažíme cibuľku, pridáme uvarený, vidličkou roztlačený karfiol, osolíme, okoreníme, pridáme posekanú petržlenovú vňať a rozšľahane vajíčka. Miešame až kým sa vajíčka nezrazia.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři