- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 180 |
Olej slunečnicový | 15 |
Petržel - nať | 5 |
Cibule | 75 |
Květák | 375 |
Vegeta | 5 |
Voda | 700 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie, petržlenová vňať
Energetická hodnota celkem: 2265 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Do vriacej vody dáme 1 lyžičku vegety a dáme obvariť karfiol cca 15 minút. Na oleji osmažíme cibuľku, pridáme uvarený, vidličkou roztlačený karfiol, osolíme, okoreníme, pridáme posekanú petržlenovú vňať a rozšľahane vajíčka. Miešame až kým sa vajíčka nezrazia.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.