- Autor: Issina
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí čínské | 650 |
| Okurka salátová | 330 |
| Paprika červená | 100 |
| Paprika bílá | 155 |
| Rajčata | 50 |
| Cibule | 90 |
Dochucovadla:
Ocet balsamico, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1082 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme, očistíme, nakrájíme čínské zelí na nudličky, rajčata, cibuli na drobné kostičky, červenou a bílou papriku a okurku na větší kousky. Vše v míse lehce promícháme. Dochucení salátu si každý provede ve své misce octem balsamico, solí, pepřem atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






