- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Čočka červená (v suchém stavu) | 100 | 
| Pórek | 100 | 
| Paprika červená | 120 | 
| Králík divoký průměr (syrový) | 100 | 
| Tofu natural průměr | 180 | 
| Ovesné vločky jemné s vlákninou Emco | 50 | 
| Vlašské ořechy (nesolené) | 40 | 
| Vejce celé (syrové) | 160 | 
| Olej olivový | 10 | 
Dochucovadla:
nové koření, bobkový list, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6286 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 112, 
                                                        Tuky (g): 68, 
                                                        Sacharidy (g): 106,
                                                        SAFA (g): 14,
                                                        Cukry (g): 14,
                                                        Vláknina (g): 35,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1572 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Čočku uvaříme a bobkovým lisem a novým kořením, pórek a papriku orestujeme na oleji, nakrájíme tofu a zbytky vařeného králičího hřbetu (maso nemusí být), vše smícháme i s pomletými vločkami a nasekanými ořech, osolíme, opepříme, přidáme rozšlehaná vejce a zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









