- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dijonská horčica | 15 |
Kečup gurmanský | 75 |
Pórek | 30 |
Zázvor | 20 |
Česnek | 10 |
Cibule šalotka | 30 |
Olej slunečnicový | 12 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 200 |
Tempeh uzený | 120 |
Cuketa | 250 |
Mrkev | 100 |
Dochucovadla:
soľ, korenie chilli, rasca
Energetická hodnota celkem: 5876 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 190,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1469 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.