TOPlist


Krůtí sekaná plněná hráškem a paprikami

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrnová mouka50
Olej řepkový20
Česnek50
Paprika červená100
Hrášek sterilovaný Bonduelle200
Bílek (syrový)35
Vejce celé (syrové)55
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)500

Energetická hodnota celkem: 5422 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 11 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 904 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 10.2 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 4.2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,oregano,mletý kmín, bylinky podle chuti

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s moukou,vejcem,kořením a solí. Na navlhčenou potravinovou folii rozestřeme utvořenou směs, na ni vrstvu hrášku z konzervy ,na hrášek strouhaný sýr, na sýr na proužky nakrájenou papriku, utáhneme do folie tak aby ve válečku nebyl žádný vzduch. Do připraveného vymaštěného pekáčku"vykulíme " z folie utažený váleček a potřeme ho bílkem. Během pečení podléváme a podle potřeby i poléváme .Těsně před dopečením potřeme olejem nebo máslem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma