- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bonduelle Zeleninová směs 4 roční období mražená | 150 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Hovězí vývar (čistý) | 1000 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky
Energetická hodnota celkem: 2465 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
. Na svítek vmícháme do mléka žloutek a mouku, přidáme ušlehané bílky, sůl, zeleninu a bylinky, upečeme v horkovzdušné troubě, nakrájený na nudličky vkládáme do talířů a zaléváme horkým vývarem,zasypeme petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.