TOPlist


Dvojitá kuřecí stehna

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno s kůží (syrové bez kosti)400
Houska vícezrnná80
Vejce celé (syrové)55
Hlíva ústřičná200
Hrášek mražený100
Paprika červená50
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku)20
Olej běžný (průměr)20
Šunka od kosti100

Energetická hodnota celkem: 6348 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 94, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 33 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 3174 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 16.5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 9.5 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl.pepř, muškát květ, bylinky podle chuti Pokud použijete slaninu místo šunky musíte ji vyměnit v surovinách surovinách.

Postup přípravy

Kuřecí stehno stáhneme opatrně z kůže,osolíme a obalíme do tenkého plátku šunky (anglické slaniny), Nakrájíme celozrnnou housku, hlívu ústřičnou, červenou papriku na kostičky,přidáme mražený hrášek ,okořeněný žloutek smíchaný s lžící mléka a z bílku ušlehaný sníh. Vzniklou směsí naplníme kůži ze stehýnek, pokud nějaká zbyde zabalíme balíček do šunky či slaniny vedle. Naskládáme do pekáčku lehce potřeného olejem, vložíme do trouby zahřáté na 200°C, pak pečeme při 180°C do měkka a růžova. Během pečení podléváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma