- Autor: karolinafourova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Slunečnicová semínka (nesolená) | 8 |
| Chléb slunečnicový vícezrnný průměr | 100 |
| Ocet Balsamico | 15 |
| Olej olivový | 15 |
| Jahody | 100 |
| Rajčata cherry | 200 |
| Galbani Mozzarella Light | 200 |
| Rukola | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 3915 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1958 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 9, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Cherry rajčátka nakrájíme na poloviny, jahody na plátky a mozzarellu natrháme na kousky. Vše promícháme spolu s omytou a oasušenou rukolou, lehce ochutíme solí a pepřem a podáváme zakapané olivovým olejem a balzamikovým octem. K salátu se hodí tmavé pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






