- Autor: bojav
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka (syrová) | 1000 |
Uzený bok | 300 |
Cibule | 1000 |
Víno červené | 1000 |
Klobása ostravská | 200 |
Zeleninová směs pod svíčkovou mražená | 300 |
Džem průměr | 50 |
Chléb toastový celozrnný průměr | 40 |
Kečup | 30 |
Kunín šlehačka de luxe 40% | 250 |
Olej olivový | 50 |
Energetická hodnota celkem: 22407 kJ
Bílkoviny (g): 295,
Tuky (g): 309,
Sacharidy (g): 350,
SAFA (g): 136,
Cukry (g): 102,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1494 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 20.6, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 9.1, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.