- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Olej řepkový | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 12 |
Špenát sekaný mražený | 200 |
Babiččiny nudle polévkové (v suchém stavu) | 50 |
Česnek | 10 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2538 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 317 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli orestujeme na oleji, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vodou a vaříme. Mezitím slabě rozmrazime špenát a přidáme do polévky. Přidáme polévkové nudle, česnek, sůl, pepř. Nakonec mléko, necháme prohřát a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.