TOPlist


Pomazánka z červené řepy s česnekem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená250
Olej olivový10
Tvaroh polotučný průměr250
Česnek48
Hollandia Selský jogurt bílý 200

Energetická hodnota celkem: 2656 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 13 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 266 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 5.4 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 3.9 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Řepu oloupeme, pokapeme olivovým olejem, posolíme a opepříme, zabalíme do alobalu a dáme péct. Pečeme cca 45 min. Zároveň upečeme pár neoloupaných stroužků česneku. Po upečení řepu vyjmeme, nastrouháme, upečený česnek vyloupneme, prolisujeme, přidáme čerstvý česnek a vše smícháme s měkkým tvarohem a bílým jogurtem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 02. 2018 08:40

klosa

Já teda řepu neloupu ,dám umytou a zabalím do alobalu a dám péct a potom se mnohem lépe loupe.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma