- Autor: BlankaS.
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 150 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 200 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 200 |
Mrkev | 50 |
Celer řapíkatý | 50 |
Česnek | 5 |
Cibule | 50 |
Paprika žlutá | 100 |
Paprika červená | 100 |
Olej řepkový | 30 |
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 100 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Energetická hodnota celkem: 8649 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1442 kJ
Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.