- Autor: Tereza.Cisarova
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 17 |
Cibule | 203 |
Mrkev | 165 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Rajský protlak | 180 |
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 340 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 420 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 410 |
Olej olivový | 17 |
Králičí průměr (syrové) | 980 |
Energetická hodnota celkem: 12416 kJ
Bílkoviny (g): 277,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 265,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 132,
Vláknina (g): 82,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1380 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 29.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 9.1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.