- Autor: diska
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 500 |
Paprika červená | 368 |
Rajčatové pyré | 500 |
Cibule | 170 |
Hovězí vývar (čistý) | 330 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 450 |
Kukuřice mražená | 100 |
Olej běžný (průměr) | 33 |
Energetická hodnota celkem: 9417 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1570 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 27.2, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.