TOPlist


Cizrnový hrnec

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej slunečnicový50
Cibule200
Rajčata konzervovaná200
Brambory (syrové)1000
Cizrna sterilovaná400
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)300
Česnek50

Energetická hodnota celkem: 9530 kJ

Bílkoviny (g): 114, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 266 SAFA (g): 32 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 47 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2383 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 66.5 SAFA (g): 8 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 11.8 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř podle chuti, česnek, sladká paprika, drcený kmín

Postup přípravy

Bezmasá varianta: na oleji zpěníme cibulku, přidáme sladkou papriku, česnek a drcená rajčata, do základu vložíme na větší kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme drcený kmín a koření farmářské brambory a dusíme do měkka. Do hotové směsi přidáme sterilovanou cizrnu. Varianta s masem: Pokud má někdo rád masíčko, přidá do základu kuřecí maso, krátce podusí a pak už je postup stejný

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma