- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 50 |
Cibule | 200 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Brambory (syrové) | 1000 |
Cizrna sterilovaná | 400 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 300 |
Česnek | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř podle chuti, česnek, sladká paprika, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 9530 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 266,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2383 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 66.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 11.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Bezmasá varianta: na oleji zpěníme cibulku, přidáme sladkou papriku, česnek a drcená rajčata, do základu vložíme na větší kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme drcený kmín a koření farmářské brambory a dusíme do měkka. Do hotové směsi přidáme sterilovanou cizrnu. Varianta s masem: Pokud má někdo rád masíčko, přidá do základu kuřecí maso, krátce podusí a pak už je postup stejný
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.