- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 400 |
| Šumavský Eidam 30% | 150 |
| Hrášek sterilovaný průměr | 80 |
| Paprika červená | 80 |
| Cibule | 80 |
| Šunka od kosti | 80 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Celer bulva | 100 |
| Petržel - kořen | 100 |
| Mrkev | 100 |
| Olej řepkový | 3 |
| Voda | 400 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, nové koření(do zeleniny)
Energetická hodnota celkem: 5185 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1296 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Kuřecí prsa rozklepeme na plát osolíme, okořeníme, posypeme strouhaným sýrem,hráškem,nakrájenou kapií,kostičkami cibule, kostičkami šunky a míchaným vajíčkem.Pak zarolujeme do pevné rolády , pomašlujeme olejem a upečeme v pekáčku vyloženém strouhanou kořenovou zeleninou,podléváme podle potřeby vodou nebo vývarem.Výpek zahustíme rozmixováním zeleniny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






