TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z hlávkového zelí

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, ocet nebo citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2721 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 125, SAFA (g): 2, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 31.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky . Zvlášť si uvaříme na kostičky nakrájené brambory. Jednu polovinu brambor rozmixujeme a spolu s druhou polovinou a vývarem z brambor vložíme do zeleninového vývaru Polévkový základ nám zahustí rozmixované brambory. Polévku zjemníme mlékem, mírně osolíme, osladíme a okyselíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři